miercuri, 2 august 2017

A.S DORNA DX Group "Dreptul la replica"

La QTC-ul duminical, realizat si prezentat de Radioclubul C.S.M Bistrita - YO5KUC, duminica 02.07.2017,s-a facut urmatorul anunt:

-YO8SS, YO8TON si LZ4UU, s-au retras din echipa nationala YR0HQ. S-a precizat de asemenea, ca ce trei radioamatori sunt membrii A.S DORNA DX GROUP.

A.S DORNA DX GROUP, face urmatoarele precizari:


-YO8TON si LZ4UU, nu sunt membrii A.S DORNA DX GROUP.
-YO8SS, este membru la Radioclubul Petrolul si este doar un colaborator foarte apropiat de Dorna DX Group.

- In 2017 nu am refuzat echipa nationala YR0HQ, membrii A.S DORNA DX GROUP, sunt implicati in alt proiect care are loc in paralel cu IARU HF CONTEST, nefiind diponibili pentru HQ.

- YO8CLN, a pus la dispozitie baza de concurs pentru YR0HQ, insa cei trei operatori care urmau sa lucreze in concurs (YO8SS, YO8TON, LZ4UU), din motive intemeiate si explicate coordonatorului de lot national. s-au retras din competitie.

LZ4UU - un operator de top, a fost invitat si a acceptat invitatia primita de la A.S DORNA DX GROUP, de-a opera impreuna cu noi intr-un CQ WW CW, ne-a facut o mare onoare sa operam impreuna cu el, ne-ar face mare placere sa fie membru DORNA DX, insa din pacate pentru noi, nu este. La fel si in cazul lui YO8SS- Alex, un mare Campion Mondial, dar la fel .....este membru in alt club.



A.S DORNA DX GROUP 



Niciun comentariu: